Nyjet-Arkivit për » Mbreti Gjergj «

Kumti i lirisë dhe i bashkimit i Mbretit Gjergj nga Anton Çefa

Kumti i lirisë dhe i bashkimit i Mbretit Gjergj nga Anton Çefa E quajte veten “Mbreti i  Epirotasve dhe i Maqedonasve”, në emër të fiseve të hershme e të lavdishme ilire, po ishe Lexo Me Teper.
Visit Us On TwitterVisit Us On Facebook