Nyjet-Arkivit për » Mbreteria «

Ahmet Zogu (8 tetor 1895 – 8 tetor 2020) – Nji shënim dhe nji album i veçantë fotosh nga Jozef Radi

Ahmet Zogu 8 tetor 1895 – 8 tetor 2020 Nji shënim dhe nji album i veçantë fotosh nga Jozef Radi 125 Vjetori i Lindjes së nji Figure Nyje Historike Ahmet Zogu, sot ka nji Lexo Me Teper.
Visit Us On TwitterVisit Us On Facebook