Nyjet-Arkivit për » Mashtrimi «

Renè Descartes (1596 -1650) – Mashtrimi

“Edhe aftësia me mashtrue asht shenjë mprehtsie dhe force, ndërsa qëllimi me mashtrue asht padyshim shenjë keqdashjeje dhe dobsie…” 
Visit Us On TwitterVisit Us On Facebook