Nyjet-Arkivit për » Martin Lutheri «

Pse shkruaj mendime estetike… nga Lasgush Poradeci

Pse shkruaj mendime estetike… nga Lasgush Poradeci “Gegërishtja ka energji fizike, toskërishtja ëmbëlsi shpirtërore…” Lasgush Poradeci Pse shkruaj, pse parapëlqej të shkruaj vargje dhe jo prozë? Kur them vargje, kuptoj që duhet të jenë Lexo Me Teper.

Ja makina që “shpiku” Komunizma nga Ago Agaj (1971)

Ja makina që “shpiku” Komunizma *Fjalimi i zotit Ago Agaj (1971) Thema që do të zhvilloj tash këtu është e vjetër, aq e vjetër sa dhe vetë njerëzia. Pra si çdo gjë e vjetër Lexo Me Teper.

Mendime të Çabejt për gjuhët e vjetra

Mendime të Çabejt për gjuhët e vjetra – Pjesa e V Skotishtja Rrjedh nga një shpërngulje irlandezësh në kohën e mesme. Dega tjetër është dega britanike, e cila përfshin ymrishten në Wales Lexo Me Teper.
Visit Us On TwitterVisit Us On Facebook