Nyjet-Arkivit për » Mark Zuckerberg «

Një sfidant i ri komunikimi: “facebook”-u Klodi Stralla (D.M)

Një sfidant i ri komunikimi – “Facebook”-u nga Klodi Stralla (D. M) Esse rreth një risie teknologjike. Njeriu është qenie që komunikon me të ngjashmit e vet; ka komunikuar me tinguj dhe Lexo Me Teper.

Mark Zuckerberg: Të fusim në rrjet 5 miliardi njerëz…

Marc Zuckerberg:  Të fusim në rrjet 5 miliardi njerëz… Të jesh i lidhun në rrjet asht nji e drejtë njeriu… Prej gati dhjetë vitesh, misioni i Facebook-ut e ka bà botën ma Lexo Me Teper.
Visit Us On TwitterVisit Us On Facebook