Nyjet-Arkivit për » Mario Draghi «

Qeveria e Djathtë Italiane – Tetor 2022 – Ministritë – Emrat – Partitë

Qeveria e Djathtë Italiane – Tetor 2022 Ministritë – Emrat – Partitë Liderja e “Fratelli d’Italia” Giorgia Meloni e pranoi postin pa rezervë. Ja lista e ministrave të qeverisë së saj: 9 Lexo Me Teper.

Plani “Kalergi” – nga Ervina Toptani

Plani “Kalergi” nga Ervina Toptani Konti austriak Richard Coudenhove Kalergi. (nëna japoneze, babai austriak, lindur në Tokio në nëntor 1894)… kur globalizmi dhe teoria e tij përgatitej 100 vjet më parë. Nuk po zgjatem me Lexo Me Teper.

Kriza, shans për një PD europiane nga Ermal Ngjelina

Kriza, shans për një PD europiane nga Ermal Ngjelina Krizat janë shumë të bukura. Po sigurisht, krizat janë shumë të dhimbshme stresante dhe konsumuese. Megjithatë krizat janë fantastike. Po, të mrekullueshme!!! Bukuria e Lexo Me Teper.
Visit Us On TwitterVisit Us On Facebook