Nyjet-Arkivit për » Marenglen Qani Qeni «

Qyteti pa dashuri – nga Halil Matoshi – Rreth librit “Kloroform” të Klara Budës

Qyteti pa dashuri – nga Halil Matoshi Sistemi femërvrasës (qytetarvrasës) dhe përshkrimi brilant i tij Rreth librit “Kloroform” të Klara Budës Nëse doni të kuptoni përse në Kosovë nuk ka asnjë monument femrash Lexo Me Teper.
Visit Us On TwitterVisit Us On Facebook