Nyjet-Arkivit për » Marcel Proust «

Prolog për të bukurën dhe fjalën artistike – nga Anton Çefa

Prolog për të bukurën dhe fjalën artistike nga Anton Çefa Qenia dhe qenësia e artit qëndron tek kuptimi dhe vlerësimi i vlerave estetike dhe fillimisht e kryesisht tek kuptimi dhe vlerësimi Lexo Me Teper.

Marcel Proust – Gratë

“…Le tua lemë gratë e hijshme, burrave pa asnji lloj fantazie…”  
Visit Us On TwitterVisit Us On Facebook