Nyjet-Arkivit për » Mapo «

Histori e Përgjakur: Kampi famëkeq i Tepelenës dhe disa skica të Lek Pervizi

Histori e Përgjakur Kampi famkeq i Tepelenës dhe disa skica te piktorit Lek Pervizi Me rastin e paraqitjes së disa vizatimeve të Kampit të Tepelenës, që u bë e mundshme nga Lek Pervizi, ish i Lexo Me Teper.

A jemi gati për atë që duam? ese nga Atjon V. Zhiti 


A jemi gati për atë që duam? 
ese nga Atjon V. Zhiti 
 18 Shkurt 2014 Atjoni në kujtimin e shokëve… Një mbrëmje pranvere në Milano, u takuam si bënim shpesh te Naviglio. Kalon Lexo Me Teper.

Dy shkrime qartësuese të realitetit shqiptar: ku vrasësit respektohen e për të vrarët askush s’do t’ia dijë…

Dy shkrime qartësuese të realitetit shqiptar: ku vrasësit respektohen e për të vrarët askush s’do t’ia dijë… Shqipëria 12 mijë veteranë lufte, me pension lufte edhe të lindurit e ’44 Blerina Lexo Me Teper.

Letrat shqipe, si botohej në vitet ’30 Ben Andoni (mapo)

Letrat shqipe, si botohej në vitet ’30 Ben Andoni (mapo) Me shumë mundim, Migjeni, kishte mbledhur pak para. Bashkëkohësit e tij tregojnë se ishte shumë i dhënë pas botimit të Vargjeve Lexo Me Teper.
Visit Us On TwitterVisit Us On Facebook