Nyjet-Arkivit për » Maja e Shalës «

Burimi i mrekullueshëm i ujit të kripur në majën e Shalës dhe relacioni panjohur i Imzot Zmajević rreth vitit 1728 – nga Genc Pecnikaj

Burimi i mrekullueshëm i ujit të kripur në majën e Shalës dhe relacioni panjohur i Imzot Zmajević rreth vitit 1728 nga Genc Pecnikaj Treqind vjet më parë, rreth vitit 1728, një profesor Lexo Me Teper.
Visit Us On TwitterVisit Us On Facebook