Nyjet-Arkivit për » Mahmut Golemi «

Rushen Golemi (1935-2018) – një ikonë e Gruas Shqiptare.

Rushen Golemi (1935-2018) – një ikonë e Gruas Shqiptare.  U nda nga jeta një ikonë e Gruas Shqiptare. Rushen Golemi, e lindur në korrik të 1935, me baba Mahmut Golemin, nga Lexo Me Teper.

Skeda e Lazër Radit dhe Gjyqi Special (13 prill 1945)

Skeda e Lazër Radit në Gjyqin Special (13 prill 1945) Deklarata të Prokurorit të Gjyqit Special Bedri Spahiu Gjyq i posaçëm Special (1945) u bë me të arrestuarit e listës së rekomanduar Lexo Me Teper.
Visit Us On TwitterVisit Us On Facebook