Nyjet-Arkivit për » Mahatma Gand’hi «

Lenini dhe Gandhi nga Klodi Stralla

Lenini dhe Gandhi nga Klodi Stralla Fundjanari është përvjetori i vdekjes së dy personaliteteve të mëdha historike të shek. XX-te: Vladimir Iliç Leninit (21 janar 1924) dhe Mahatma Gand’hit (30 janar Lexo Me Teper.

Mahatma Gand’hi (1869-1948) – Jeta

“Jeto sikur vdekja ka me t’marrë nesër… mëso sikur ke me jetue n’amshim…!”

Mahatma Gand’hi (1869-1948) – Ndryshimi i Botës

“Janë veprimet ato çka vlejnë. Mendimet tona për aq sa mund të jenë të vlefshme, janë si ato perlat fallse që mashtrojnë, nëse ne s’jemi në gjendje me i kthye Lexo Me Teper.
Visit Us On TwitterVisit Us On Facebook