Nyjet-Arkivit për » Mafia «

Paolo Borsellino (1940-1992) Mafia dhe Politika

“Politika dhe mafia janë dy pushtete që jetojmë mbi kontrollin e së njejtës hapsirë. Ato o bëjnë luftë mes tyre o merren vesh mirë…”

Marlon Brando (1924-2004) – Korrupsioni

“Mafia asht shembulli ma i përsosun i kapitalizmit që na rrethon…”

Vrasja e nji biznesmeni dhe nji shkrim i Artur Zhejit…

Vrasja e nji biznesmeni dhe nji shkrim i Artur Zhejit… Vrasja e Artan Santos, është fragment i një serie vrasjesh që kanë ndodhur në botën e biznesit shqiptar gjatë vitit 2014… Lexo Me Teper.
Visit Us On TwitterVisit Us On Facebook