Nyjet-Arkivit për » Lufta antifashiste «

Luftë antifashiste shqiptarët? Gënjeshtër! Ja provat nga Agim Xhafka

Luftë antifashiste shqiptarët? Gënjeshtër! Ja provat. nga Agim Xhafka Dyshoj që në Shqipëri ka pasur forca partizane dhe është bërë Luftë Nacional-Çlirimtare. Kam disa arsye e fakte, por po sjell më kryesoren: Populli Lexo Me Teper.
Visit Us On TwitterVisit Us On Facebook