Nyjet-Arkivit për » Lubizhda «

Koloneli serb: Si u vranë dhe u përdhunuan femrat shqiptare

Koloneli serb: Si u vranë dhe u përdhunuan femrat shqiptare Nga një grup i grave shqiptare të zhvendosura nga Lubizhda e Hasit dhe fshatrat tjera në komunën e Prizrenit, u ndanë Lexo Me Teper.
Visit Us On TwitterVisit Us On Facebook