Nyjet-Arkivit për » “Libër i Verdhë” «

Perceptimi dhe Kujtesa në Autoportretet e piktorit Adriatik Baliaj

Perceptimi dhe Kujtesa në Autoportretet e piktorit Adriatik Baliaj nga Ilir Seci, New York Me 23 Maj në Lehman College mbas një ceremonie hapëse me pjesmarrjen e trupës së pedagogëve të Lexo Me Teper.
Visit Us On TwitterVisit Us On Facebook