Nyjet-Arkivit për » “Let my people vote” «

“Let my people vote”, Zonja Kim – nga Frank Shkreli

“Let my people vote”, Zonja Kim nga Frank Shkreli Unë as dua dhe as dëshiroj që të polemizoj nga Amerika me zonjën Yuri Kim. Unë i kam shprehur edhe më herët mendimet Lexo Me Teper.
Visit Us On TwitterVisit Us On Facebook