Nyjet-Arkivit për » Leonardo Vocaj «

Refleksione post-expozite në Muzeun Historik Kombëtar Dhjetor 2021- nga Leonardo Vocaj

Refleksione post-expozite në Muzeun Historik Kombëtar Tirana – Albania – 3-5 Dhjetor 2021 nga Leonardo Vocaj Të organizosh një Expozite Personale vetëm dhe pa asnjë mbështetje financiare në kohë krizë pandemie globale dhe Lexo Me Teper.
Visit Us On TwitterVisit Us On Facebook