Nyjet-Arkivit për » Leo Freundlich «

Nikaj-Mërturi në vështrimin e disa hulumtuesve të huaj – nga Ylli Prebibaj

Nikaj-Mërturi në vështrimin e disa hulumtuesve të huaj nga Ylli Prebibaj Roli specifik që kanë luajtur krahinat e ndryshme në historinë e Shqipërisë, tashmë ka filluar dora-dorës dhe po del në dritë. Lexo Me Teper.

Dëshmorët e Luftës së Lumës, nëntor 1912 – nga Izet Duraku

Dëshmorët e Luftës së Lumës, nëntor 1912 nga Izet Duraku Lufta e Lumës – Një nga faqet më të lavdishme që bënë shqiptarët!   Ndonëse ekziston një listë e dëshmorëve të kësaj lufte, madje Lexo Me Teper.

Jemi me ty Mbreti i shfarosjes shqiptare! nga Fahri Xharra

Jemi me ty Mbreti i shfarosjes shqiptare! nga Fahri Xharra   “Se të gjatë e kemi jetën e kemi të shkruar në ballë, por fatbardhësisht që nuk dimë të lexojmë” – na Lexo Me Teper.
Visit Us On TwitterVisit Us On Facebook