Nyjet-Arkivit për » Lekë Dukagjinit «

Ulliri më i vjetër në Ballkan (2000 vjeçar) ndodhet në Berat

Ulliri më i vjetër në Ballkan (2000 vjeçar) ndodhet në Berat Misteri i jetëgjatësisë, pema e Ullirit mund të rrojë përgjithmonë! Pse prerja e Ullinjve dënohej rëndë në Lashtësi dhe në Mesjetë…?! Shumë prej Lexo Me Teper.
Visit Us On TwitterVisit Us On Facebook