Nyjet-Arkivit për » Kultura «

Kultura, një ndër pikat më të rëndësishme në lidhje me interesin kombëtar shqiptar – nga Ervina Toptani

Kultura, një ndër pikat më të rëndësishme në lidhje me interesin kombëtar shqiptar nga Ervina Toptani Është një titull i rëndësishëm, një filozofi e lidhur me ekzistencën e një kombi të cilën Lexo Me Teper.

Inteligjencës Shqiptare – nga Mustafa Kruja

Inteligjencës Shqiptare, nga Mustafa Kruja Kishte shumë kohë qi mêndohesha se si mund të gjindej nji mënyrë për me detyrue moralisht gjith’ ata elementa të shquem qi përbâjnë inteligencën shqiptare me u Lexo Me Teper.

Ne, nuk jemi çliruar kurrë!! nga Rezart Palluqi

Ne, nuk jemi çliruar kurrë!! nga Rezart Palluqi Më habiti pa masë, kur para 3 vitesh, një botues shqiptar në Kosovë më drejtoi përpara hundës një libër të gjërë dhe të trashë, Lexo Me Teper.

100.000 përshëndetje personale… dhe pasuria e përbashkët e kulturës nga Jozef Radi

100.000 përshëndetje personale… dhe pasuria e përbashkët e kulturës nga Jozef Radi Sot është nji ditë e veçantë… Sigurisht s’ka asgjë të veçantë, veç kumtimit të disa numrave në dukje të ftohtë dhe Lexo Me Teper.

Pjetër Bogdani (1625-1689) – Kultura

“Ku lulëzojnë shkencëtarët, letrarët dhe dija, lulëzon e mira”
Visit Us On TwitterVisit Us On Facebook