Nyjet-Arkivit për » Kujtim Drishti «

Letër e hapur një mikeshës time shkrimtare – nga Kujtim Drishti

Letër e hapur një mikeshës time shkrimtare nga Kujtim Drishti …Më pëlqen ky refleksion yt! Intelektualët, shkrimtarët dhe artistët duhet të mblidhen rreth disa vlerave të mëdha njerëzore. Pa pasur frikë se po flasin Lexo Me Teper.

Partitë postkomuniste dhe fati i Shqipërisë – Analizë nga Kujtim Drishti

Partitë postkomuniste dhe fati i Shqipërisë Analizë nga Kujtim Drishti Analizë për brezat e ardhshëm: Populli shikon veten në pasqyrë tek udhëheqësi i tij. Ai po shikon se nuk i pëlqen më Lexo Me Teper.

Nuk dialogojmë, nëse nuk marrim trajtimin dhe respektin nga shteti – nga Kujtim Drishti

Nuk dialogojmë, nëse s’marrim trajtimin dhe respektin nga shteti nga Kujtim Drishti Diaspora, letër Kryeministrit Rama: Kërkojmë qartësim për situatën politike dhe ekonomike të vendit   Zoti kryeministër, unë jam një mjek shqiptar, që Lexo Me Teper.
Visit Us On TwitterVisit Us On Facebook