Nyjet-Arkivit për » Kryqit të Kuq Shqiptar «

Masakra e Bihorit – Fati i 9200 Shqiptarëve të pafajshëm nga Arbër Gashi

Masakra e Bihorit – Fati i 9200 Shqiptarëve të pafajshëm nga Arbër Gashi Në prag të Kërshëndellave Ortodokse më 5 dhe 6 Janar 1943, forcat pushtuese serboçetnike masakruan 9.200 shqiptarë dhe detyruan Lexo Me Teper.
Visit Us On TwitterVisit Us On Facebook