Nyjet-Arkivit për » Kronika «

Kronika e fundit të paralajmëruar! nga Gjergj Hani

Kronika e fundit të paralajmëruar! nga Gjergj Hani Ashtu si një trup njerëzor shfaq simptomat e sëmundjes, po ashtu edhe shoqëria lëshon rënkimet e saj! Çdo ditë shohim dhe dëgjojmë në një Lexo Me Teper.
Visit Us On TwitterVisit Us On Facebook