Nyjet-Arkivit për » Kroacia «

Derisa Stipçeviqi të jetë gjallë, mos pretendoni ta ndryshoni historinë e shqiptarëve…

Derisa Stipçeviqi të jetë gjallë, mos pretendoni ta ndryshoni historinë e shqiptarëve… Llukman Halilin bisedon me Profesor Aleksandër Stipçeviq Shandri (Aleksandër Stipçeviq), ky shkencëtar me famë botërore, për Arbëneshët e Zarës, shokët, Lexo Me Teper.

Dr. Milan Sufflay – nji jetë kushtue Albanologjisë (2)

Dr. Milan Sufflay - nji jetë kushtue shkencës Albanologjike Dr. Lazër Radi (2) Në veprat shkencore të karakterit historik të Milan Sufflay-t kemi anticipim të ngjarjeve të mavonshme që lidhen me problemet e Lexo Me Teper.

Dr. Milan Sufflay – nji jetë kushtue Albanologjisë (1)

Milan Sufflay - nji jetë kushtue Albanologjisë Dr. Lazër Radi (1) Veprat e Sufflay-t kanë nji vlerë të përhershme dhe zenë nji vend të randsishëm në lamin e albanologjisë… Në rrethet intelektuale shqiptare Dr. Milan Lexo Me Teper.
Visit Us On TwitterVisit Us On Facebook