Nyjet-Arkivit për » Kristaq Jorgo Arshi Pipa «

Poezia Shpirtënt shtegtarë e Migjenit… dhe një bisede rreth saj nga Artan Kafexhiu & Kristaq Jorgo

Poezia Shpirtënt shtegtarë e Migjenit dhe një bisede rreth saj nga Artan Kafexhiu & Kristaq Jorgo Poema e parë, e botuar nga Migjeni në shtypin e kohës është “Shpirtënt shtegtarë”, në Illyria-n Lexo Me Teper.
Visit Us On TwitterVisit Us On Facebook