Nyjet-Arkivit për » Korrupsioni «

Kur peshqit kërkojnë të bëhen edhe peshkatarë! Refleksion nga Klodi Stralla

Kur peshqit kërkojnë të bëhen edhe peshkatarë! Refleksion nga Klodi Stralla Kur shoh që Ndërkombëtarët besojnë apo bëjnë sikur besojnë se qeveria aktuale dhe institucionet ligjzbatuese të saj mund ta dekanabizojnë vendin, Lexo Me Teper.

Marlon Brando (1924-2004) – Korrupsioni

“Mafia asht shembulli ma i përsosun i kapitalizmit që na rrethon…”
Visit Us On TwitterVisit Us On Facebook