Nyjet-Arkivit për » Konstandin Paparigopulos «

Personalitete të Historisë dhe Kulturës shprehen për lashtësinë shqiptare

Personalitete të Historisë dhe Kulturës shprehen për lashtësinë shqiptare 1.Maurico Dryon, sekretar i Akademisë frënge: “Shqiptarët i përkasin popujve më të vjetër se vetë historia… dhe gjyshërit e shqiptarëve merrnin pjesë Lexo Me Teper.
Visit Us On TwitterVisit Us On Facebook