Nyjet-Arkivit për » Kongresi i Elbasanit «

Lef Nosi – figurë qendrore e historisë dhe e kulturës shqiptare nga Hektor Çiftja

Lef Nosi – figurë qendrore e historisë dhe e kulturës shqiptare nga Hektor Çiftja Ja cili është Lef Nosi, për të cilin po bën kaq zhurmë “Kandidati” i Ben Blushi Duket edhe Lexo Me Teper.

Mid’hat Frashëri – nji gjeni ende i panjohur! Uran Butka

Mid’hat Frasheri - nji gjeni ende i panjohur – nga Uran Butka Mid’hat Frashëri, ky ndërtues dhe bashkudhëtar i Pavarësisë, ishte një nga të parët që e nisi këtë rrugëtim historik. Lexo Me Teper.
Visit Us On TwitterVisit Us On Facebook