Nyjet-Arkivit për » Konflikti i Dashnisë «

Francis Bacon (1561-1626) – Konflikti i Dashnisë

“Asht e pamundun me u dashurue, e me qenë njiherit i urtë dhe i mençun!”
Visit Us On TwitterVisit Us On Facebook