Nyjet-Arkivit për » Konferenca e Jaltës «

Parathanie” e Konferencës së Jaltës… nga Fritz Radovani

“Parathanie”  e  Konferencës  së  Jaltës… 13 Tetor 1943 nga Fritz Radovani Aleatët  bombardojnë  Tiranën 503 qytetarë të vramë… në Tiranë! Lufta e Dytë Botnore hapi një kapitull të ri, aq sa dramatik edhe të Lexo Me Teper.

Jaltë 1945. Stalini shpërthen kundër Shqipërisë

Jaltë 1945 – Stalini shpërthen kundër Shqipërisë nga Thanas Mustaqi Shqipëria, dhe vende të tilla të vogla nuk e meritojnë të jenë në tryezë me fuqitë e mëdha, kështu ka deklaruar Lexo Me Teper.
Visit Us On TwitterVisit Us On Facebook