Nyjet-Arkivit për » Koncertin i Filarmonisë së Vienës «

Koncertin i Filarmonisë së Vienës 2019 dhe dirigjenti Christian Thielemann

Koncertin i Filarmonisë së Vienës 2019 dhe dirigjenti Christian Thielemann Christian Thielemann, dirigjenti gjerman 60 vjeçar, (lindur në Berlin, më 1 prill 1959), do të drejtojë Koncertin e Vitit të Ri Lexo Me Teper.
Visit Us On TwitterVisit Us On Facebook