Nyjet-Arkivit për » Kolec P. Traboini «

Ndoc Jakova, Shkodrani hero që s’duhet harruar – nga Kolec P. Traboini

Vllaznit Jakova: – Ndoc, Dedë, Prenkë dhe Çesk Jakova Ndoc Jakova, Shkodrani hero që s’duhet harruar nga Kolec P. Traboini 23 vjeçar ishte djaloshi shkodran Ndoc Jakova, i pjekur me frymën e atdhetarisë Lexo Me Teper.

Jugosllavia e Tretë dhe Enver Hoxha i Dytë – nga Kolec P. Traboini

Jugosllavia e Tretë dhe Enver Hoxha i Dytë nga Kolec P. Traboini Në Jugosllavinë e Dytë, që doli nga Lufta e Dytë Botërore, Shqipëria e kapur për fyti nga komunistët Lexo Me Teper.
Visit Us On TwitterVisit Us On Facebook