Nyjet-Arkivit për » Klementi «

Karl Gottlieb von Windisch: Mbi Kelmendasit e Srem-it (1782)

1782 – Karl Gottlieb von Windisch: Mbi Kelmendasit e Srem-it Përkthyer dhe përshtaur në shqip nga anglishtja Erman Dine Fisi i Kelmendasve nga veriu i Shqipërisë, gjatë luftërave Austro-Ruso-Turke (1735-1773), luftoi përkrah Austrisë Lexo Me Teper.
Visit Us On TwitterVisit Us On Facebook