Nyjet-Arkivit për » Klasa Politike «

Pse e quaj privilegj të shoqërohem me njerëz të dështuar dhe të braktisur…? nga Artan Fuga

Pse e quaj privilegj të shoqërohem me njerëz të dështuar dhe të braktisur…? nga Artan Fuga Burrat dhe gratë më të mençur sotpërsot janë ata që nuk flasin fare dhe nuk bëjnë Lexo Me Teper.
Visit Us On TwitterVisit Us On Facebook