Nyjet-Arkivit për » Kavaja «

Dhjetë vjet të historisë europiane në romanin «Kufiri i mjegullës»

Dhjetë vjet të historisë europiane në romanin «Kufiri i mjegullës» të Shpend Sollaku Noé Gazetarja e RAI-t Floriana Gavazzi interviston shkrimtarin shqiptar Shpend Sollaku Noè Kjo vepër voluminose e juaja është një Lexo Me Teper.

Parid Teferiçi “Mjerë ai popull që shkruan poezi patriotike”

“Mjerë ai popull që shkruan poezi patriotike…” Jozef Radi interviston Parid Teferiçin Kush është Parid Teferiçi Ka lindur në Kavajë më 1972. Ka studiuar matematikë në Tiranë dhe ekonomi bankare në Milano. Lexo Me Teper.
Visit Us On TwitterVisit Us On Facebook