Nyjet-Arkivit për » Katerina e Madhe «

“Fshatrat Potjomkiniane”… nga Klodi Stralla

“Fshatrat Potjomkiniane”… nga Klodi Stralla Me rastin e 275 vjetorit të lindjes të Grigorij Potjomkin (1739-1791) Ndonse Grigori Potjomkin ishte një ushtarak dhe burrë shteti rus i shek. XVIII-të, bukurosh nga pamja Lexo Me Teper.
Visit Us On TwitterVisit Us On Facebook