Nyjet-Arkivit për » Katër Vilajetet «

Marrëveshjet serbe-osmane ishin… dhe ende janë! nga Fahri Xharra

Marrëveshjet serbe-osmane ishin… dhe ende janë! nga Fahri Xharra Qëndrimi ndaj së kaluarës e posaçërisht ndaj historisë shqiptare duhet të jetë pa fije animi, të shkruhet pa presion psikologjik nga situata politike Lexo Me Teper.
Visit Us On TwitterVisit Us On Facebook