Nyjet-Arkivit për » Joseph Addison «

Joseph Addison (1672-1719) – Muzika

“Muzika asht e mira ma e madhe që ne vdekatarët njohim… Dhe e gjithë kjo që i përket parajsës, ne e kemi këtu mes nesh…”  

Joseph Addison – Lumturia

“Tre themelet mbi të cilat ngrihet lumturia e kësaj jete janë: të keshë diçka për të bërë, diçka për të dashuruar dhe diçka për të shpresuar…”
Visit Us On TwitterVisit Us On Facebook