Nyjet-Arkivit për » Josef Mengele «

Tridhjetë e dy vrasësit më të mëdhenj të shekullit XX…

Mbi diktatorët dhe diktaturat shënim nga Jozef Radi Cilido që ka jetue në diktaturë e njef mirë çka asht diktatori, çka asht diktatura po dhe regjimin diktatorial, por sot asht e Lexo Me Teper.
Visit Us On TwitterVisit Us On Facebook