Nyjet-Arkivit për » Jeta «

Albert Einstain – Jeta

“Ka dy mënyra me e jetue jetën. Njena të shtyn me mendue se asgja s’asht nji mrekulli, dhe tjetra të shtyn me mendue se gjithçka asht nji mrekulli…”  

Arthur Schopenhauer – Jeta

“Çdo ditë asht nji grimcë jete: çdo zgjim asht nji grimcë lindjeje, çdo agim i ri asht nji grimcë rinie, çdo pushim e gjumë asht nji grimcë vdekjeje…”

Virginia Woolf

“Jeta asht krejt si nji andërr, prej së cilës ne zgjohemi, veç kur vdesim…”

Arthur Schopenhauer

“Jeta dhe andrrat janë fletët e të njejtit libër… Me lexue rregullisht domethanë të jetosh, me i shfletosë simbas rastit domethanë të andrrosh…”  

Jim Morrison (1943-1971) – Jeta dhe çasti

“Shpesh mjafton nji çast i vetëm me e harrue krejt jetën, por nuk mjafton krejt jeta me harrue nji çast të vetëm!”
Visit Us On TwitterVisit Us On Facebook