Nyjet-Arkivit për » Jefferson Randolph «

Nëpër gjurmë të “etheve të arit” amerikan – ose Alaska 120 vite të shkuara – nga Avis Gjyshja

Nëpër gjurmë të “etheve të arit” amerikan Ose Alaska, 120 vite të shkuara nga Avis Gjyshja Shënime udhëtimi – foto – dhe histori Skagway… Asgjë historike apo gjeografike s’e lidh këtë vend të largët me Lexo Me Teper.
Visit Us On TwitterVisit Us On Facebook