Nyjet-Arkivit për » Jakup Hysenaj «

Vrasja e 16 vjeçarit, Driton Nasuf Hysenajt Abri e Epërme – Gjurmët e krimeve serbe – nga Afrim Hysenaj

Vrasja e 16 vjeçarit, Driton Nasuf Hysenajt ne Abri e Epërme – Gjurmët e krimeve serbe nga Afrim Hysenaj Për shkak të luftimeve të ashpra në Abri të Epërme dhe përrreth, mes UÇK-së Lexo Me Teper.
Visit Us On TwitterVisit Us On Facebook