Nyjet-Arkivit për » Jack London «

Nevoja e të qenit “barbar” për të arritur tek e drejta që të takon me ligj e moral – nga Ervina Toptani

Nevoja e të qenit “barbar” për të arritur tek e drejta që të takon me ligj e moral nga Ervina Toptani Besoj shumë prej nesh e kanë lexuar novelën e mrekullueshme të Lexo Me Teper.

Portretizimi i atdheut nga Silvana Leka (Poeteka)

Portretizimi i atdheut nga Silvana Leka (Poeteka 38) I.Fytyra detare e fshehur pas malit Në thellim të hulumtimit tonë lidhur me vendin që zë deti në mendësinë dhe letrat shqipe, interes paraqet Lexo Me Teper.

Jack London (1876-1916) Shpirti i Sakrificave

“Materia nuk ka kujtesë, shpirti po! Asht veç shpirti im dhe askush tjetër ai që i kujton krejt sakrificat e mia te pafundme…” 
Visit Us On TwitterVisit Us On Facebook