Nyjet-Arkivit për » Ismet Shoshori «

Edhe pak dritë mbi Hysen Shoshorin nga Kastriot Dervishi e Jozef Radi

Edhe pak dritë mbi dosjen Hysen Shoshori nga Kastriot Dervishi Në vijim të informacionit mbi dënimin e të ndjerit Hysen Shoshori, diçka rreth zbulimit, arrestimit dhe dënimit të tij. Hysen Shoshori nuk ka Lexo Me Teper.
Visit Us On TwitterVisit Us On Facebook