Nyjet-Arkivit për » Islam Lauka «

Ndjehemi të kërcënuar, sepse po kërcënohet Valbona.. nga Dr. Islam Lauka

Ndjehemi të kërcënuar, sepse po kërcënohet Valbona… nga Dr. Islam Lauka – diplomat, analist Fjala e mbajtur të dielën, 8 maj 2016, (në “Urën e t’Shtrejtit”) në Tubimin Ndërkombëtar për Mbrojtjen e Valbonës. Ne Lexo Me Teper.

Rikthimi i Shqipërisë në Vitin e Mbrapshtë 1913 nga Dr. Islam Lauka

Rikthimi i Shqipërisë në Vitin e Mbrapshtë 1913 nga Dr. Islam Lauka “Rilindja” e Edi Ramës po i rikthen Shqipërisë vitin e mbrapshtë 1913, kur, në emër të gjashtë Fuqive të Mëdha Lexo Me Teper.

Triumfi i Legalitetit dhe Kuptimi i Tij Gazmend A. Bakiu

Triumfi i Legalitetit dhe Kuptimi i Tij nga Gazmend A. Bakiu 24 dhjetori i vitit 1924, është shënuar në histori si dita e Triumfit të Legalitetit. Deri në vitin 1939, ajo Lexo Me Teper.
Visit Us On TwitterVisit Us On Facebook