Nyjet-Arkivit për » IQ «

Studimet mbi Inteligjencën njerzore…

Studimet mbi Inteligjencën njerzore… “Të jeshë i mençur” deri më tash ka qenë të keshë koeficient të lartë inteligjence(IQ). Shkenca moderne konkludon se individët shoqërisht të suksesshëm dhe njerzit individualisht më Lexo Me Teper.
Visit Us On TwitterVisit Us On Facebook