Nyjet-Arkivit për » Instituti «

Nevoja urgjente e shpëtimit të gegnishtes

Nevoja urgjente e shpëtimit të gegnishtes Studiuesit dhe gjuhëtarët vunë theksin te nevoja urgjente e shpëtimit të gegnishtes dhe mbrojtjes së saj si kryedialekt i shqipes, si dhe sugjeruan edhe Lexo Me Teper.
Visit Us On TwitterVisit Us On Facebook