Nyjet-Arkivit për » Institucioni i Riedukimit «

Një popull në riedukim… – nga Elona Caslli

Një popull në riedukim… nga Elona Caslli Procesi i riedukimit përfshin nxënien e duhur të disa sjelljeve të cilat një individ nuk i ka nxënë si duhet herën e parë dhe për Lexo Me Teper.
Visit Us On TwitterVisit Us On Facebook