Nyjet-Arkivit për » Injoranca «

Faik Konica (1875-1942) – Injoranca

“Në çdo kohë ka patur dhe do të ketë gjithmonë njerëz të gatshëm të flasin dhe të shkruajnë mbi çështje për të cilat nuk dinë asgjë…”
Visit Us On TwitterVisit Us On Facebook